RECENZIE

Hodnotenia od našich zákazníkov

5
Rated 5 out of 5
Celkové hodnotenie: 5 z 5 hviezd. (13 recenzií.)
Výborné100%
Veľmi dobré0%
Priemerné0%
Zlé0%
Hrozné0%
Martin
Rated 5 out of 5

Veľká spokojnosť. Tu sa nedá nič zlé napísať. Odporúčam všetkými desiatimi. Krásna robota, počítač ide tak ako má a hlavne sa my páči ta ochota všetko vysvetliť keďže som neni v tomto úplný expert. Ďakujem a som veľmi spokojný zákazník..

4. marca 2022
Rastislav
Rated 5 out of 5

Počítač už mám od decembra roku 2020, dlhšie som čakal aby som napísal recenziu. Musím chlapa pochváliť, počítač ide ako má naseká, nepadá, všetko na ňom ide. Je to kus dobrej urobenej roboty. Tie peniaze stály za to. 😀

12. júla 2021
Vladis
Rated 5 out of 5

Som veľmi spokojný s mojou novou hernou zostavou ktorá je brutálna. Všetko sme spolu odkonzultovali a finálny produkt je neskutočne umelecké dielo na ktorom si dal záležať. Ďakujem veľmi pekne za všetko a ešte určite sa k Vám vrátim s novými výzvami a zostavami. Sú jednoducho úžasní. Veľká vďaka za malé prekvapenie ktoré mi spríjemnilo zážitok ešte viac. Odporúčam všetkými desiatimi chalani vedia čo robia.

26. februára 2021
Patrik
Rated 5 out of 5

Šikovný chalanisko, počítač mi slúži už pár mesiacov. Splnil presne moje očakávania. Môžem len odporúčať 😉

29. decembra 2020
Samo
Rated 5 out of 5

Vždy veľmi dobre poradí.

29. novembra 2020
Miloš
Rated 5 out of 5

Určiťe odporúčam, super prístup, znalosti, prehľad

28. novembra 2020
Tomáš
Rated 5 out of 5

Som velmi spokojny s dodanymi sluzbami, servis PC bol spraveny rychlo a ako plus vidim prijemny pristup a komunikativnost

25. novembra 2020
Marso
Rated 5 out of 5

Skvelý prístup, výborná komunikácia… rýchle dodanie, všetko podľa dohody… osobne platba na účet dopredu a nebol s tým žiaden problém…. Odporúčam každému 🙂

16. novembra 2020
Honza
Rated 5 out of 5

Příjemný člověk poradí se vším co je potřeba jsem velice rád za spolupráci. Děkuju mnohokrát ????

28. septembra 2020
Matěj
Rated 5 out of 5

Počítač přišel v pořádku neskutečně krásně šlape bez problému. Super člověk výborná komunikace a domluva. Mohu doporučit 10/10 neskutečná práce děkuju ????????

21. septembra 2020
Ján
Rated 5 out of 5

Pc bolo zložené úplne podľa predstáv, super upratané káble. O systém rovnako dobre postarané, CPU a GPU pretaktované podľa požiadavky. Odporúčam 🙂

18. septembra 2020
Eva
Rated 5 out of 5

flexibilný a ústretový prístup, ochota, rýchle vybavenie, odporúčam!

17. septembra 2020
Jožo
Rated 5 out of 5

PC zložené na mieru podľa požiadaviek, kvalita dobrá, cena veľmi prijateľná, dodané v priebehu týždňa. Odporúčam

17. septembra 2020